Hanneriek Sieben

Afgelopen zomer ben ik geopereerd aan mijn buik. Na een aantal vervelende complicaties, was ik na 2 maanden best onzeker om allerlei sportieve activiteiten weer op te pakken. Vanwege mijn beroep als sportdocent was het echter wel belangrijk om redelijk snel weer sterk en fit te worden. Maar mijzelf kennende; niet echt het type voor een rustige gelijkmatig opbouw en eigen grenzen bepalen, besloot ik samen met Robert te gaan werken aan mijn hersteltraject.
In de maanden die ik met Robert gewerkt heb aan mijn kracht en stabiliteit, was het erg fijn om te merken hoeveel kennis Robert heeft van de werking van spieren, banden en gewrichten in combinatie met beweging. ook zijn arsenaal aan verschillende oefeningen is enorm!

Elke training opnieuw stemt robert de training af op eventuele klachten, aan de vorm van de dag, aan hoe jij je op dat moment voelt. Gaat het goed en voel je je sterk, word je uitgedaagd een stapje verder te gaan! maar nooit over de grens. heb je een rotweek of drukke week gehad, voel je je minder sterk, heb je geen zin?….. Ook dan weet Robert de training dusdanig af te stemmen dat je je na die tijd een stuk beter voelt.
Kennis, veiligheid, vertrouwen en werken met wat er is; heeft mij teruggebracht naar het punt dat ik weer geloof heb in mijn lijf en vrijuit, zonder angst alle bewegingen kan maken!

Scroll naar top