Janneke Jansen

Na een moeilijke periode in mijn leven had ik mijn hoofd weer op orde. Nu was mijn lijf aan de beurt.

Ik was lid van een sportschool, maar daar was de afgelopen tijd alleen de sportschool beter van geworden. Ik had meer ondersteuning nodig. Zou personal training iets voor mij zijn? Op TV waren het vaak schreeuwende slavendrijvers en dat riep bij voorbaat al weerstand op.

Google was gewillig en zo vond ik Robert Eelen. In zijn profiel stond TRAINEN MET EEN GLIMLACH. Zo’n trainer wilde ik wel. Een afspraak was snel gemaakt en ik had een goed gevoel bij onze eerste kennismaking, ook al kwam ik er al snel achter dat er veel werk te verzetten was. Mijn startpunt was ongeveer nul.

Stapje voor stapje overwon ik allerlei obstakels, dankzij de rustige, professionele benadering van Robert. Regelmatig liep ik tegen mijn grenzen aan. Robert verzon dan tussenstappen zodat ik uiteindelijk wel deed wat de bedoeling was.

Ik ben in de loop van de jaren sterker geworden, lichamelijk maar ook geestelijk.
De trainingen zijn steeds weer anders, waardoor het leuk blijft om te gaan.
Maar het is niet alleen de fysieke training die mij verder heeft gebracht. Tijdens de trainingen hebben we ook regelmatig gesprekken over dingen waar ik tegenaan loop. De ene keer helpt dan een bokssessie om alles eruit te slaan. Een andere keer een goed advies of al pratend zelf begrijpen wat er aan de hand is.

We zijn nu een aantal jaren verder. Robert heeft sinds kort zijn eigen Studio Omdat…. ,
een fijne omgeving om te trainen. Ik ben sterker, lichter en blijer, mede dankzij Robert.
Personal training is een vast onderdeel van mijn week geworden en nog steeds is elke les weer anders. Daarnaast volg ik wekelijks een heerlijke les Pilates.

Robert ik hoop, dat ik nog heel lang bij je zal kunnen trainen. Bedankt voor je steun en inspiratie.

Scroll naar top