// Zoeken

Nick Hemel jouw Personal Trainer?

Nick Hemel jouw Personal trainer Omdat……..

“Ik ben opzoek naar een rustige Personal trainer met een luisterend oor, maar die tegelijkertijd bloed fanatiek is en met mij opzoek wil naar mijn grenzen”

Is dit wat jij zoekt, dan is onze jongste Personal trainer helemaal geschikt voor jou. Nick Hemel (19) is een jonge hond die aan het begin van zijn loopbaan als Personal Trainer staat.
Hij zit vol energie en is gedreven. Een vastbijter die graag het vak van Personal Trainer tot in perfectie onder de knie wil krijgen. Op de werkvloer zul je hem herkennen aan zijn rustige uitstraling.
Nick komt stabiel over en lijkt introvert, maar wie hem wat langer kent weet dat hij ook een gekke, spontane en fanatieke kant heeft. Relax en spontaan oftewel uniek!

Nick Hemel Personal Trainer

Opleiding en ervaring

“Oke, jonge trainer, met nog een mooie loopbaan voor zich, hoe komt hij bij Studio Omdat terecht?

Nick heeft na zijn Mavo de vervolgopleiding Sport en Bewegen aan het Drenthe College te Emmen gevolgd. Tijdens de opleiding koos hij voor het module “Fitness trainer”
en daar kruisden zijn wegen voor het eerst met die van Robert Eelen (Head trainer en eigenaar van Studio Omdat klik hier voor meer informatie over Robert)
Iedere donderdag ochtend gaf Robert gaf de module “Fitness trainer” voor het diploma Fitvak A en Nick viel op in de positieve zin van het woord.
Een ruwe diamant; uit het juiste hout gesneden om een goede Personal Trainer te worden. Nick weet veel door zijn eigen sportachtergrond en is leergierig.

Robert wil graag zijn jaren lange ervaring binnen de fitness branche delen en nam Nick onder zijn hoede.
Afgelopen zomer heeft Nick Studio Omdat tijdens de zomervakantie gedraaid en mocht hij zich in de praktijk bewijzen.
Dit heeft hij zeer succesvol gedaan.

Fanatieke sporter

Zoals eerder genoemd is Nick een fanatieke sporter. Als jong peutertje startte hij met gymlessen.
Net zoals onze andere Personal trainers heeft hij daarna de keuze voor Judo gemaakt, maar ook aan de sporten voetbal, boksen en atletiek heeft hij geproefd.
Zijn passie voor de sport zat soms zijn schoolprestaties in de weg, waardoor het sporten wel eens verplicht op een laag pitje moest om er voor te zorgen dat hij toch voldoendes voor school bleef halen.

Survivallen

Gelukkig kan hij zich nu vol overgave op de sport storten. Tegenwoordig sport hij bij de survivalbaan Tomme Tomme in Sleen.
Iedere zondagochtend sleept hij zichzelf over de meest diverse hindernissen heen. Ook doet hij regelmatig mee aan survivalruns.
Daarnaast traint hij wekelijks samen met vrienden bij Basic Fit in Emmen, waar hij straks niet alleen zelf gaat trainen, maar ook mensen gaat begeleiden als Personal Trainer.
Fijn voor de leden dat er een bekend gezicht aan het werk gaat bij Basic Fit Emmen.

 

Een grote stap

“Jong, gedreven en vol ambitie! Klinkt goed!”

Dat vinden wij nou ook. Nick staat aan het begin van zijn carrière en krijgt de kans om op deze manier mee te groeien binnen een jong bedrijf in ontwikkeling.
Één keer per week krijgen alle Personal trainers een Masterclass van Robert om scherp te blijven en nieuwe dingen te leren. Nick komt uit een gezin waarbij zijn ouders een eigen zaak hebben.
Hij heeft altijd geleerd om hard te werken. Schouders eronder en gaan. Niet lullen maar poetsen. Deze werkethos zien wij ook terug bij Studio Omdat.
Nick is klaar voor de volgende stap en wil graag leren. Hij weet dat hij nog jong is en heeft zijn leerdoelen goed voor ogen.
Daarom willen wij hem de kans gunnen om al zijn leerdoelen in de praktijk te leren, zodat hij grote stappen kan maken voor zijn verdere toekomst.

 

Zelf ontplooiing

Naast werkzaam te zijn bij Studio Omdat kun je Nick ook tegenkomen bij Happy Sports in Emmen.
Op twee fronten bezig zijn met je zelf te ontwikkelen en te ontplooien en bij beide bedrijven er met frisse energie tegenaan; geeft voor ons aan uit wat voor een hout hij gesneden is.
Tevens heeft hij nog een bijbaan bij Erica 86 als sportmasseur.
Klaar voor de toekomst! Wij geloven dat hij kaar is voor het prachtige vak als Personal trainer.

Personal Trainer

“Wat kan ik van Nick verwachten tijdens de Personal trainingen?”

Nick is rustig en ontspannen en straalt dit ook uit. Hij is gewend om vol gas met mensen te gaan trainen en het uiterste uit mensen te halen.
In de praktijk heeft hij geleerd dat de focus op techniek een must is en daar is hij dan ook scherp op geworden.
Hij is altijd vrolijk en energiek. Iets wat hij naar eigen zeggen heel erg goed kan is luisteren. Hij wil de training perfect op zijn klant afstemmen en het trainen voor mensen weer leuk maken.
Divers, speels en gevarieerd. Hij hoopt dat hij iedereen zijn enthousiasme voor sporten kan bijbrengen. Het motto “Trainen met een Glimlach” dit past dan ook perfect bij Nick.

Direct een afspraak bij Nick inplannen? Laat hieronder je gegevens achter.

Tot ziens bij Basic Fit Emmen of bij Studio Omdat aan de Vitus Beringstraat 2 te Emmen

Team Omdat

 

Aanmelden Productpagina

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel op;

Scroll naar top