home

Omdat... jij uniek bent

PERSONAL TRAINING

Personal Training

Omdat… jij uniek bent…
Jij hebt jouw eigen “ Omdat” om te gaan sporten en daar horen persoonlijke doelstellingen en kwalitatief hoogstaande persoonlijke begeleiding bij. Passend bij jouw lichaam, levensstijl en mogelijkheden.

Studio Omdat levert maatwerk; alle trainingen zijn zo ingericht dat jij jouw maximale potentie benut en dat je de trainingen als professioneel, leerzaam en positief ervaart.
Trainen met een glimlach! Hierdoor zul je de trainingen langdurig vol kunnen houden, met een duurzaam resultaat. Het duurzame resultaat is niet altijd jouw maximale resultaat. Wij vinden het belangrijk dat je een balans krijgt tussen resultaat behalen en een leuk en leefbaar leven.

Samen met jouw personal trainer stel je, tijdens jouw intake gesprek, ambitieuze doelen; de doelen zijn op maat en vol te houden in jouw dagelijks leven met een drukke baan, kinderen sociale verantwoordelijkheden en de overig aanwezige afleidingen. Als de doelen staan kun jij samen met jouw personal trainer aan de slag. Altijd één-op-één en zoveel mogelijk op een tijdstip dat het jou past. Je kunt rekenen op een zeer kundige, gemotiveerde, toegewijde en professionele personal trainer. Jouw resultaten zullen gegarandeerd volgen.

Trainen met een personal trainer is daarnaast veilig: de kans op blessures en klachten is zeer laag. Kortom zeer effectief, grensverleggend, persoonlijk en voor een lange termijn resultaat.

Losse Personal Training sessies zijn af te nemen met de volgende pakketten:

Brons €385 6x een uur
Zilver €745 12x een uur
Goud €1380 24x een uur

Bij frequente personal trainingen zijn de tarieven voor personal training op aanvraag.

Iets voor jou?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

// Tags

Mentaal
PT
Personal training
Training
Smallgroup
Romp-training
Bootcamp
Emmen
Doelen
Fit
Sport
Afvallen
Personal trainer
Coaching
Vitaliteit
Personaltrainer
Gym
Effectief
Begeleiding op maat
Sportschool
Lifestyle
Op gewicht
Zomerproof
Scroll naar top