home

Trainen met een glimlach...

STUDIO OMDAT

Over Omdat.. Het unieke concept

Studio Omdat begon ooit als een jongensdroom van Robert Eelen. Alle kennis, zijn visie en enthousiasme over sport en bewegen kunnen delen met anderen. Mensen zich goed laten voelen en laten trainen met een glimlach en een glimlach laten groeien als er doelen behaald worden.

Veilig trainen
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan altijd voorop. Niet blind achter een rage aan rennen, maar dicht bij de basis blijven. Zorgen dat het lichaam en geest in balans komen en blijven. Bij Studio Omdat voelen mensen zich op hun gemak. Echte aandacht en veilig trainen met een trainer die jou persoonlijk kent en per training feilloos kan inschatten wat die dag de beste training voor jou is. De training is dus altijd uniek en precies voor jou op maat gemaakt.

Trainen op afspraak
Omdat er niet zonder afspraak getraind kan worden in de zaal kunnen wij in hoge mate privacy bieden tijdens een training. Daarnaast kun je de trainingszaal helemaal aanpassen aan jouw wensen. Loodsdeur open, een eigen Spotify lijst aan, buiten trainen of juist binnen met de deur dicht en helemaal privé? Alles is mogelijk. Tijdens de groepslessen kun je mede sporters ontmoeten; professionals, hobbyisten en gevorderden. Studio Omdat is een plek met een ontspannen sfeer waar je kunt sporten, ontspannen en (net)werken.

Wat is jouw Omdat?
Iedereen heeft zijn eigen Omdat… om te gaan sporten en bij iedere "Omdat…"  horen persoonlijke doelen. Robert vindt het persoonlijk erg mooi om te zien hoe kleine veranderingen grote veranderingen voor de kwaliteit van leven kunnen zorgen. Om gezondheidsdoelen te behalen en te zien dat het op mentaal vlak ook doorwerkt bij een persoon.

Trainer met ervaring
Robert is een allround trainer en helpt iedereen met het behalen van zijn of haar (sport)doelen, hoe uiteenlopend ze ook mogen zijn. Ook heeft hij veel gewerkt met mensen die moeten revalideren, die weer willen gaan sporten met of na een blessure, tijdens of na een zwangerschap. Ervaringsdeskundige is hij op het gebied van trainen met en na een hernia. Daarnaast werkt hij nauw samen met sportverenigingen; waar hij sport specifieke doelen met de teams behaalt. Ook deelt hij zijn kennis als vakdocent op het Drenthe College bij de afdeling Sport en Bewegen.

Trainen met een glimlach
Studio Omdat is een plek waar je op afspraak terecht kunt voor kwalitatief goede begeleiding om al jouw fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Dit in een fijne omgeving waar je je prettig voelt. Door te trainen met een glimlach houd je het sporten leuk en uitdagend, de Personal training is een goede stok achter de deur en bij Studio Omdat laten we jou de beste versie van jezelf ontwikkelen.

Studio Omdat… Omdat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan.

ROBERT

Over Robert Eelen

Personal trainer
Robert Eelen (1969) heeft al jarenlang ervaring met het begeleiden en trainen van de meest fanatieke sporters tot volleerde bankhangers en iedereen daartussen. De afgelopen 16 jaar heeft hij zich dan ook bewezen op het gebied van Personal Training.

Aanpak en doelen
Zijn aanpak is goed, degelijk en compleet. Robert pakt jouw volledige levensstijl aan: training, voeding en mentaal. Alles in balans en passend bij jou als persoon. Je werkt aan jouw eigen doelen in jouw eigen tempo; altijd uitdagend en gericht op jouw maximale potentie.

Opleidingen
Robert is volledig gecertificeerd en gekwalificeerd als Personal Trainer. Hij heeft zijn certificaat behaald bij LAPT (Los Angeles Personal Training). Het meest toonaangevende Personal Training concept in Europa. Al vanaf zijn jeugd heeft alles om sport gedraaid. Als achtjarig jongetje is hij begonnen met judo. Op zijn 16e bereikte hij de selectie van Jong Oranje en op zijn 21e zat hij in het Militaire judo team. Na de dienstplicht is hij gestart op het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders). Hier is hij opgeleid tot judoleraar, assistent Jiu Jitsu leraar, sportmasseur en fitness en aerobic docent. Daarnaast heeft hij op zijn 28e een opleiding Reiki graad 1 behaald.

Werkervaring
Zijn uitgebreide expertise heeft hij naast zijn opleidingen ook aan zijn jarenlange werkervaring te danken. Zijn start bij bij een fitness Centra was bij Jagyba in Velp; waar hij judo lessen verzorgde, maar ook Jazz-dance, Steps, Aerobics en Fitness gaf. Daar kwam hij voor het eerst in aanraking met Personal Training. Na Velp werd hij mede-eigenaar van een sportstudio in Apeldoorn. Hier gaf hij lessen zoals: Body-pump, BodyJam, RPM, Steps, Aerobics, en Pilates. Daarnaast had hij de taak als groepsfitness manager. In 2002 kreeg Robert een baan in een nieuw Welness en Fitness Centrum in Zwolle als Fitness-manager. De sportschool telde rond de 2000 leden. De laatste tussenstop was bij Fit Sports in Emmen. Waar Robert zich verder heeft kunnen ontwikkelen als Personal trainer.

Rijkdom
In de tussentijd is zijn privé leven ook alleen maar rijker geworden. In april 2017 is hij getrouwd met de liefde van zijn leven Chantal Eelen en is hij de trotse vaders van drie prachtige dochters en een zoon.

Studio Omdat
In april 2018 kreeg Robert een kans aangeboden; een kans met een gouden randje. Remi Grooten bood hem aan om zijn Personal Training studio (Vitality PT) over te nemen. Deze kans heeft Robert met beide handen aangenomen en zo is Studio Omdat geboren.

Een Studio waar Robert al zijn kennis, kunde, ziel en zaligheid in kwijt kan en waar hij jou graag met open armen ontvangt.

Scroll naar top